JARKKO TAMMINEN KUULEEKO..? -SHOWT

Jarkko Tamminen Kuuleeko..?-tapahtuman mainoskuvassa

Esitys koostuu puhe- ja lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita. Tuotamme kaksi showta yhteistyössä Comedy Corner Oy:n kanssa. Nappaa liput alta, lisätietoja showsta täältä!

KUULEEKO LOPPI? -IMITAATIOSHOW
Su 16.8. klo 19 Lopen kesäteatteri, Loppi
Osta liput

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Loppi” -imitaatioshow joudutaan siirtämään Korona-tilanteen vuoksi kesäkuulta elokuulle. Uusi ajankohta on sunnuntai 16.8.2020 ja paikkana edelleen Lopen kesäteatteri.

– Oli tärkeää, että kevät ja alkukesä rauhoitettiin kaikkien esitysten osalta, jotta korona saatiin talttumaan. Olen äärimmäisen iloinen siitä, että tartuntamäärät ovat koko Suomessa tällä hetkellä niin alhaiset, että tämä esitys on mahdollista järjestää elokuun puolivälissä. On erityisen hienoa aloittaa koko kiertue vaimoni kotipaikkakunnalta Lopelta, kertoo Jarkko Tamminen.

Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus.

– Show toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla eli katsomoon myydään korkeintaan 500 lippua, joista on myyty jo yli 300. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen, kertoo tapahtuman järjestäjä Jukka Tallgren.

Ohjeita tapahtumaan lipun ostaneille:
• Saapuminen imitaatioshowhun on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
• Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa.
• Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
• Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin, ravintolaan ja katsomoon.

– Pyydämmekin kaikkia konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme, Tallgren jatkaa.

Kuuleeko Loppi -imitaatioshow
Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon tämän kevään some-videoista, viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Esitys on siirtynyt, alkuperäinen päivä pe 14.6. Uusi esitysaika on: su 16.8. klo 19.00. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 29.5. mennessä osoitteesta osoitteesta web.lippu.fi/palautus.

Kuuleeko Loppi –imitaatioshow
Su 16.8.2020 Lopen kesäteatteri
Ovet auki klo 18.30
Show klo 19.00
Kesto n. 2 tuntia (sis. väliaika)


KUULEEKO KARKKILA? -IMITAATIOSHOW
PERUTTU: Su 26.4. klo 15 Karkkilasali, Karkkila (Huom. lisäesitys!)
Lippujen palautus
SIIRRETTY: Su 26.4. klo 19 Karkkilasali, Karkkila – UUSI AJANKOHTA: to 1.10.2020 klo 19
Osta liput


PERUTTU: KUULEEKO RIIHIVUORI? -IMITAATIOSHOW
Riihivuoren kesäteatteri, Muurame


PERUTTU: KUULEEKO VALKEAKOSKI? -IMITAATIOSHOW
Pe 14.8. klo 19 Valkeakosken kesäteatteri, Valkeakoski