JARKKO TAMMINEN KUULEEKO..? -SHOW

Jarkko Tamminen Kuuleeko..?-tapahtuman mainoskuvassa
Jarkko Tammisen Kuuleeko Valkeakoski? -imitaatioshow rantautuu perjantaina 13.8.2021 Valkeakosken kesäteatteriin!
Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset kuuluisuudet saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita. – On mukavaa muutella showta paikkakuntakohtaisesti. Näin jokaisesta illasta tulee omalla tavallaan spesiaali. Valitsin kevätkiertueelleni sellaiset esityspaikat, joissa en ole vielä esiintynyt, mutta joista on tullut paljon viestejä, että: ”Olisipa hienoa, jos pääsisit tänne esiintymään”, kertoo Jarkko Tamminen.   Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika. 
 
Kuuleeko Valkeakoski? 
Valkeakosken kesäteatteri (Apianniemen kesäteatteri)
Pässinmäenkatu 30, 37600 Valkeakoski

Ennakkoliput alk. 35,00 euroa (sis. alv. ja palvelumaksu)
Ennakkoliput:
Liput ovelta 35,00 euroa (sis. alv)
Huom! Avustajat ilmaiseksi
Esityksen kesto: 2h sis. väliajan.
Ovet auki klo 18.30
Show klo 19.00
 
Lisätietoja kiertueesta: www.jarkkotamminenshow.fi
Tuotanto: Comedy Corner Oy ja Ilmiö-tuotanto Oy 

KUULEEKO KARKKILA? -IMITAATIOSHOW – UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ SU 31.10.2021
Korona-viruksen aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Jarkko Tammisen “Kuuleeko Karkkila” -imitaatioshow siirtyy syksylle 2021. Uusi ajankohta on 31.10.2021. Jo ostetut Kuuleeko Karkkila -klo 19.00 näytöksen liput käyvät sellaisenaan tälle uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi päivämäärä ei lipun ostaneelle sovi, voi liput palauttaa samaan myyntipisteeseen mistä lipun on ostettu (Lippupiste tai Karkkilan Aito Kulta).

Lippupisteen palautukset: Rahojen palautus: web.lippu.fi/palautus
Karkkilan Aito Kultaan voi palauttaa liput aukioloaikojen puitteissa.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa vaivaa.


Lue lisää>>

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita. Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.
 

Ennakkoliput alk. 35,00 euroa (sis. alv. ja palvelumaksu)
Osta ennakkoliput täältä>>
Huom! Avustajat ilmaiseksi
Esityksen kesto: 2h sis. väliajan.
Ovet auki klo 18.30
Show klo 19.00

Lisätietoja kiertueesta: www.jarkkotamminenshow.fi
Tuotanto: Comedy Corner Oy ja Ilmiö-tuotanto Oy