JARKKO TAMMINEN KUULEEKO..? -SHOW

Jarkko Tamminen Kuuleeko..?-tapahtuman mainoskuvassa

KUULEEKO KARKKILA? -IMITAATIOSHOW – UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ 25.4.2021
Korona-viruksen aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Jarkko Tammisen “Kuuleeko Karkkila” -imitaatioshow siirtyy keväälle 2021. Uusi ajankohta on 25.4.2021. Jo ostetut Kuuleeko Karkkila -klo 19.00 näytöksen liput käyvät sellaisenaan tälle uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi päivämäärä ei lipun ostaneelle sovi, voi liput palauttaa samaan myyntipisteeseen mistä lipun on ostettu (Lippupiste tai Karkkilan Aito Kulta).

Lippupisteen palautukset: Rahojen palautus: web.lippu.fi/palautus
Karkkilan Aito Kultaan voi palauttaa liput aukioloaikojen puitteissa.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa vaivaa.


Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Karkkila?” -imitaatioshow rantautuu 25.4.2021 Karkkilasaliin!

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.

Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Liput: 35€ sis. käsittelykulut.
Esityksen kesto: 2h sis. väliajan.
Ovet auki klo 18.30
Show klo 19.00