Jarkko Ahola
Jarkko Ahola Turun Kesäteatteri Vartiovuorella

Pe 13.8.2021 – Turun Kesäteatteri Vartiovuorella
Ovet klo 18.00
Show klo 19.00-21.00 (sis. väliaika)
Ennakkoliput: 36,50 €

Supersuosittu rock-tenori Jarkko Ahola tarjoilee keikallaan tuhdin sekoituksen tuttuja ja uusia kappaleita.

Lue lisää

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina.
Club For Five – Songs of Kirka
Club For Five Turun Kesäteatteri Vartiovuorella

Pe 20.8.2021 – Turun Kesäteatteri Vartiovuorella
Ovet klo 18.00
Show klo 19.00-20.30 (ei väliaikaa)
Ennakkoliput: 35,00 €

A cappella -yhtye Club For Five juhlii 20 vuotta kestänyttä taivaltaan ja tuo sen kunniaksi kesäiselle konserttilavalle Songs of Kirka-ohjelmistonsa. 

Lue lisää

Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five”n tyylilaji on Club For Five!
Ismo Alanko Yksin

La 21.8.2021 – Turun Kesäteatteri Vartiovuorella
Ovet klo 18.00
Show klo 19.00-20.30 (ei väliaikaa)
Ennakkoliput: 39,50 €

Todellinen suomalainen ikoni Ismo Alanko esiintyy ensimmäistä kertaa Turun Kesäteatteri Vartiovuorella 21.8.2021!

Lue lisää

Suomirockin legendaksi ansaitusti kutsuttavan Alangon mittava ja moniulotteinen ura on kestänyt jo yli 40 vuotta ja näihin vuosikymmeniin mahtuvat tietysti legendaariset Hassisen Kone sekä Sielun Veljet. Yhtyeiden nokkamiehen toimen lisäksi Alanko on tehnyt näyttävän soolouran ja ehtinyt julkaisemaan seitsemän studioalbumia, viisi Ismo Alanko Säätiö -pitkäsoittoa ja kaksi Ismo Alanko Teholla -levyä. Hän on esiintynyt monipuolisilla ja toisistaan eroavaisilla kokoonpanoilla sekä tehnyt musiikkia, jossa on saatu kuulla vaikutteita aina rockista etnosävyihin.
Ismo Alanko Yksin -konsertissa kuullaan läpileikkaus miehen tuotannosta ja lavalla otsikon mukaisesti taiteilija on paljaimmillaan ja esiintyy yksin vuoroin kitaran ja pianon säestyksellä. Luvassa on sykähdyttävä ja vaikuttava konsertti.
JARKKO TAMMINEN
KUULEEKO..? -SHOWT
Jarkko Tamminen Kuuleeko..?-tapahtuman mainoskuvassa

Esitys koostuu puhe- ja lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa. LUE LISÄÄ JA OSTA LIPUT!