STEVE ‘N’ SEAGULLS – 9.8.2020 KLO 19.00 – PYYNIKIN KESÄTEATTERI

Pyynikki-ilmiön esiintyjä Steve 'n' Seagulls

Ovet auki klo 18.00
Showtime klo 19.00
Esityksen kesto noin kaksi tuntia. Esityksessä on väliaika.
Ennakkoliput: 30,50 € (sis. palvelumaksut) OSTA LIPUT
Liput ovelta: 30,50 €

Pyynikin kesäteatterin lipunmyyntipisteeltä voi ostaa lippuja Pyynikki-ilmiön keikoille, maksu ainoastaan kortilla. Lipunmyynti avautuu kaikissa tapahtumissa tuntia ennen keikan alkua. 

*******************************

Steve ’n’ Seagulls kuuluu Pyynikin kesään kuin balalaikka ison miehen kämmeniin. Eli täydellisesti! Jo neljättä kertaa Pyynikillä esiintyvä Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi ja bluegrass-lähettilääksi tituleerattu Steve ’n’ Seagulls viimeistelee uutta albumia ja keikalla saatetaankin kuulla jo maistiaisia syksyllä julkaistavalta levyltä.

Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista hard rock- ja metallikappaleista sekä listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää – ja pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus tempaa kuulijansa riehakkaaseen saluunatunnelmaan. Kyse ei ole kuitenkaan rivitanssitalkoista; riittää, että kämmenet ovat kohti mäntyä ja heinähatuissa humisee. Satoi tai paistoi, niin luvassa on rapsakat iltamat hienossa miljöössä!


Pyynikki-ilmiössä minimoidaan koronan tartuntariskiä

Kesäteatterin 830 henkilön katsomo tullaan rajaamaan AVI:n ohjeistuksien mukaisesti. Pyynikki-ilmiön keikoilla Pyynikin kesäteatterin katsomoon myydään max. 500 lippua per tapahtuma. Katsojat voivat halutessaan siirtyä istumaan väljemmin katsomon tyhjille paikoille. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Pyydämmekin kaikkia konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme.

Lue Pyynikki-ilmiön info täältä>>