KOMEDIAFESTIVAALI ON THE ROAD – 15.8.2020 KLO 17.00 – PYYNIKIN KESÄTEATTERI

Esiintyjinä: Ilari Johansson, Heli Sutela, Krisse Salminen ja Ali Jahangiri
Ovet auki klo 16.00
Showtime klo 17.00
Esityksen kesto noin klo kaksi tuntia, esityksessä on väliaika.
Ennakkoliput: 29,50 € (sis. palvelumaksut) OSTA LIPUT! Huom! K18!
Liput ovelta: 29,50 €
Pyynikin kesäteatterin lipunmyyntipisteeltä voi ostaa lippuja Pyynikki-ilmiön keikoille, maksu ainoastaan kortilla. Lipunmyynti avautuu kaikissa tapahtumissa tuntia ennen keikan alkua. 
***********************************
Komediafestivaali On The Road valtaa Pyynikin kesäteatterin lavan osana Pyynikki-ilmiötä lauantaina 15.8. Komedian täyteisen illan hulvattomasta ohjelmasta vastaavat hurmaavat komediennet Heli Sutela ja Krisse Salminen sekä karismaattiset koomikot Ali Jahangiri ja Ilari Johansson. Esitys on K-18.

Ali Jahangiri
Jos etsit vekkulisti kivaa stand up -koomikkoa, se ei ole Ali. Ali on älykäs ja vimmainen yhteiskunnallinen keskustelija ja koomikko, jonka keikoilla syntyy vaaran tunne.

Heli Sutela
Niinhän se on, että Heli tunnetaan Kumman kaa -sarjasta, mutta jostain erityisestä se kertoo, että hän on aina mukana kun lippuja jaetaan komiikan ykkösluokkaan. Tarjolla on takuuvarmasti ja itsevarmasti pureva katsanto kökkötodellisuuden läpi.

Krisse Salminen
Stand up ja Krisse ovat pitäneet yhtä alusta saakka. Krisse soittaa neljältä yöllä stand upia hakemaan hänet kotiin, mutta aamulla Krisse laittaa ihanan aamupalan. Niinpä, ei tästä ota selvää. Krissellä on omat pelisäännöt, joihin kannattaa tutustua paikan päällä.

Ilari Johansson
Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

Lisätiedot:
ilmiotuotanto.fi/pyynikkiilmio
lippu.fi/pyynikki-ilmio2020
komediafestivaali.fi/kiertue/

***********************************

Pyynikki-ilmiössä minimoidaan koronan tartuntariskiä

Kesäteatterin 830 henkilön katsomo tullaan rajaamaan AVI:n ohjeistuksien mukaisesti. Pyynikki-ilmiön keikoilla Pyynikin kesäteatterin katsomoon myydään max. 500 lippua per tapahtuma. Katsojat voivat halutessaan siirtyä istumaan väljemmin katsomon tyhjille paikoille. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Pyydämmekin kaikkia konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme.

Lue Pyynikki-ilmiön info täältä>>