Club For Five – Rakastetuimmat – 12.8.2020 KLO 19.00 – PYYNIKIN KESÄTEATTERI

Pyynikki-ilmiön esiintyjä Club for Five

Huomio! Konsertti on siirtynyt. Alkuperäinen päivämäärä oli 5.7.2020.
Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä.
Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 29.5.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus.
Voit myös vaihtaa liput johonkin toiseen Pyynikki-ilmiö -keikkaan, ota yhteys asiakaspalvelu@lippu.fi tai puh. 0600 900 900 (2€/min + pvm). 

Uusi päivämäärä:
Ke 12.8.2020 klo 19.00 Pyynikin kesäteatteri

Ovet auki klo 18.00
Esityksen kesto noin klo 19.00-20.15. Esityksessä ei ole väliaikaa.
Liput: 35 € (sis. palvelumaksut)
OSTA LIPUT!

HUOM! Kesäteatterin 830 henkilön katsomo tullaan rajaamaan AVI:n ohjeistuksien mukaisesti.

***************************

A cappella lauluyhtye Club For Five täyttää 20 vuotta ja tuo sen kunniaksi Pyynikin kesäteatteriin konsertin täydeltä kotimaisen yleisön rakastamia kappaleita. Club For Five – Rakastetuimmat -konsertti tuo lavalle kaikki ne helmet, joita suomalainen yleisö on rakastanut kaikki nämä vuodet.

Club For Five esiintyi Pyynikillä ensimmäistä kertaa viime vuonna ja konsertti hurmasi täyden katsomon mitä upeimmilla tulkinnoilla. Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five’n tyylilaji on Club For Five!


Pyynikki-ilmiössä minimoidaan tartuntariskiä
Pyynikki-ilmiössä tiedostetaan maailmalla vallitseva coronaviruksen aiheuttama tartuntariski. Tartuntariskin minimoiminen on tapahtumajärjestäjän ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus, johon toivomme kaikkien suhtautuvan tarvittavalla vakavuudella.

Kesäteatterin 830 henkilön katsomo tullaan rajaamaan AVI:n ohjeistuksien mukaisesti. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Pyydämmekin kaikkia konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme.

Ohjeita tapahtumaan lipun ostaneille:

  • Saapuminen Pyynikki-ilmiön keikalle on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa.
  • Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
  • Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa.
  • Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
  • Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin, ravintolaan ja katsomoon.

Pysäköintipaikat vähissä – saavu julkisilla tai pyörällä
Pyynikin kesäteatterin viereinen pysäköintialue on annettu tänä kesänä matkailuautojen käyttöön. Niinpä kesäteatteria lähimpänä sijaitseva pysäköintialue ei ole käytössä. Tampereen kaupunki on luvannut järjestää alueelle muuta pysäköintitilaa, mutta selvää on, että tilaa ei riitä kaikille autoille.– Suosittelemme lämpimästi, että saavutte Pyynikki-ilmiön keikoille joko julkisilla kulkuvälineillä tai vaikkapa pyörillä, joille järjestämme erillisen pyöräparkin mahdollisimman lähelle esiintymispaikkaa. Pyynikki on upea maisema pyöräretkelle, joten mikäpä sen mukavampaa kuin yhdistää hyötyliikunta musiikkielämykseen.