Club For Five – Rakastetuimmat

Pyynikki-ilmiön esiintyjä Club for Five

Huomio! Konsertti on siirtynyt. Alkuperäinen päivämäärä oli 5.7.2020.
Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä.
Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 29.5.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus.
Voit myös vaihtaa liput johonkin toiseen Pyynikki-ilmiö -keikkaan, ota yhteys asiakaspalvelu@lippu.fi tai puh. 0600 900 900 (2€/min + pvm). 

Uusi päivämäärä:
Ke 12.8.2020 klo 19 Pyynikin kesäteatteri

Ovet auki klo 18.
Esityksen kesto noin klo 19.-20.15, esityksessä ei ole väliaikaa.
Liput: 35 € (sis. palvelumaksut)
OSTA LIPUT!

***************************

A cappella lauluyhtye Club For Five täyttää 20 vuotta ja tuo sen kunniaksi Pyynikin kesäteatteriin konsertin täydeltä kotimaisen yleisön rakastamia kappaleita. Club For Five – Rakastetuimmat -konsertti tuo lavalle kaikki ne helmet, joita suomalainen yleisö on rakastanut kaikki nämä vuodet.

Club For Five esiintyi Pyynikillä ensimmäistä kertaa viime vuonna ja konsertti hurmasi täyden katsomon mitä upeimmilla tulkinnoilla. Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five’n tyylilaji on Club For Five!