Club For Five – Rakastetuimmat – 12.8.2020 KLO 19.00 – PYYNIKIN KESÄTEATTERI

Pyynikki-ilmiön esiintyjä Club for Five

Huomio! Konsertti on siirtynyt. Alkuperäinen päivämäärä oli 5.7.2020.
Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä.
Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 29.5.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus.
Voit myös vaihtaa liput johonkin toiseen Pyynikki-ilmiö -keikkaan, ota yhteys asiakaspalvelu@lippu.fi tai puh. 0600 900 900 (2€/min + pvm). 

Uusi päivämäärä:
Ke 12.8.2020 klo 19.00 Pyynikin kesäteatteri
Ovet auki klo 18.00
Esityksen kesto noin klo 19.00-20.15. Esityksessä ei ole väliaikaa.
Ennakkoliput: 35,00 € (sis. palvelumaksut) OSTA LIPUT!
Liput ovelta: 35,00 €

Pyynikin kesäteatterin lipunmyyntipisteeltä voi ostaa lippuja Pyynikki-ilmiön keikoille, maksu ainoastaan kortilla. Lipunmyynti avautuu kaikissa tapahtumissa tuntia ennen keikan alkua. 

***************************

A cappella lauluyhtye Club For Five täyttää 20 vuotta ja tuo sen kunniaksi Pyynikin kesäteatteriin konsertin täydeltä kotimaisen yleisön rakastamia kappaleita. Club For Five – Rakastetuimmat -konsertti tuo lavalle kaikki ne helmet, joita suomalainen yleisö on rakastanut kaikki nämä vuodet.

Club For Five esiintyi Pyynikillä ensimmäistä kertaa viime vuonna ja konsertti hurmasi täyden katsomon mitä upeimmilla tulkinnoilla. Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five’n tyylilaji on Club For Five!


Pyynikki-ilmiössä minimoidaan koronan tartuntariskiä

Kesäteatterin 830 henkilön katsomo tullaan rajaamaan AVI:n ohjeistuksien mukaisesti. Pyynikki-ilmiön keikoilla Pyynikin kesäteatterin katsomoon myydään max. 500 lippua per tapahtuma. Katsojat voivat halutessaan siirtyä istumaan väljemmin katsomon tyhjille paikoille. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Pyydämmekin kaikkia konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme.

Lue Pyynikki-ilmiön info täältä>>