Su 7.7.2019 - Vesterinen Yhtyeineen

Pyynikki-ilmiö ylpeänä esittää: 
VESTERINEN YHTYEINEEN
Pyynikin kesäteatteri
Joselininniemi, Jalkasaarentie 3, 33230 TAMPERE
Ovet klo 18.30.
Show klo 19.30–21.30 (sis. väliaika)
Ennakkoliput myy Lippupiste:
29,50 euroa (sis. palvelumaksut) 
Liput ovelta:
30,00 euroa

OSTA LIPUT!

Lisätietoja

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on vuonna 2009 perustettu pop-yhtye, joka tunnetaan muun muassa hiteistään Nuoriherra, Siinä kävi niin, Onnellinen mies, Kiljut riemusta, Kukaan ei koskaan, Suurenmoinen elämä, Intiaanit ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?

Kuudennen albuminsa julkaiseva yhtye saapuu Pyynikille esiintymään jo toista kertaa, tällä kertaa 7.7.2019. Viime kesän Pyynikkiveto sai yleisön hurmokseen, joten tulevan kesän keikalta on lupa odottaa hyvää meininkiä, sekä tietenkin maaliskuussa päivänvalon näkevän Faaraoiden aika -albumin tunnelmia.

– Faarao-teema syntyi viime keväänä orkesterimme keskuudessa ja siitä tuli ikään kuin oma salaseuramme. Faarao on symboli vähään tyytyvälle ja rakastettavalle “kylähullulle”, joka loistaa ilman kultaisia vaatteita. Faaraoiden aika -nimi tarkoittaa meille erityisesti yhteisöllisyyden ja välittämisen lisääntymistä, Tero Vesterinen valottaa albumin nimeä.

 

#vesterinenyhtyeineen #pyynikkiilmio #pyynikinkesateatteri
 

su 14.7.2019 - Pyynikillä laulavat Hietaset

Pyynikki-ilmiö ylpeänä esittää: 
PYYNIKILLÄ LAULAVAT HIETASET
Pyynikin kesäteatteri
Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere
Ovet klo 18.30
Show klo 19.30
Ennakkoliput myy Lippupiste:
34,50 euroa (sis. palvelumaksu)
Liput ovelta:
35,00 euroa

OSTA LIPUT!

Lisätietoja

14.7.2019 Pyynikin lavalle saapuu monipuolisen laulutaiteen esittäjänä tunnettu tenori Pentti Hietanen, jolla on takanaan erityisen mieleenpainuva viime vuosi – 60 vuotta elämäntaivalta tuli täyteen, ja lisäksi juhlittiin 35-vuotista taiteilijauraa. Pyynikin kesäillassa laulaja konsertoi vaimonsa Heinin sekä tytärtensä Iinan ja Roosan kanssa. Nelikko on esiintynyt tiiviisti yhdessä vuosikausia mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa konserttisaleista kirkkoihin. Tyttäret tulivat suuremman yleisön tietoisuuteen vuoden 2016 The Voice of Finland -kilpailusta. Pyynikin keikka tarjoilee kuulijoille soolonumeroina ja yhteisesityksinä monentyylisiä laulumusiikin helmiä italialaissävelmistä, musikaaleista ja balladeista rokahtavampiin kappaleisiin Heinin pianon ja Pentin akustisen kitaran komppaamana.Esiintymislavalla ei Hietasia ole ennen Pyynikillä nähty eikä kuultu, joten koko Hietasten supermusikaalinen sakki odottaa keikkaa innoissaan. Seudulla on kuitenkin ollut erityinen sija etenkin pariskunnan nuoruudessa ja seurusteluajassa. – Muutama opiskeluvuosi vierähti harjun toisella puolella Tampereen konservatoriossa, jonka lähellä oli myös asuntoni. Ainutlaatuiset lenkkeilymaastotkin tulivat silloin kovin tutuiksi. Lapsuuden kesiin liittyvät myös lämpimät muistot, pienen ihmisen mielestä oli niin jännittävää päästä istumaan pyörivään katsomoon!, muistelee Heini Hietanen.
 

#penttihietanen #pyynikkiilmio #pyynikinkesateatteri

su 28.7.2019 - Club For Five

Pyynikki-ilmiö ylpeänä esittää: 
CLUB FOR FIVE – PARHAAT KOTIMAISET
Pyynikin kesäteatteri
Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere
Ovet klo 18.30
Show klo 19.30–21.30 (sis. väliaika)
Ennakkoliput myy Lippupiste:
34,50 euroa (sis. palvelumaksu)
Liput ovelta:
35,00 euroa

OSTA LIPUT!

Lisätietoja

Suomen parhaimmistoon kuuluva ja ympäri maailmaa konsertoinut a cappella -lauluyhtye Club For Five esiintyy Pyynikillä ensimmäistä kertaa 28.7. Energisistä esiintymisistään sekä eri musiikkityylien saumattomasta yhdistelykyvystään tunnettu yhtye esittää Pyynikillä parhaita suomalaisia lauluja, niitä rakkaimpia säveliä ja muita tuttuja kappaleita upein a cappella -sovituksin.

Pyynikin maisemiin sijoittuva kesäkeikka saa varsinkin yhtyeen laulajan Tuukka Haapaniemen erittäin iloiselle ja odottavalle mielelle.

– Voin käsi sydämellä sanoa, että odotamme keikkaa innolla. Pyynikin seutu on minulle tuttua ja tieto läheisestä Näkötornista munkkeineen saa tällaisen pullamiehen todella innostumaan, Tuukka kertoo.

‘Clubin’ musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan – Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi – esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita mm. jazzista ja pop-musiikista. Yhtye on mestari yhdistelemään eri musiikin tyylilajeja ja näin ollen esimerkiksi tyylikäs jazz-harmonia muuntuu silmänräpäyksessä luontevasti nykypäivän pop-musiikiksi.

Kuusi kultalevyä yhdeksästä studioalbumistaan pokannut yhtye myös tunnetusti rikkoo toisinaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. A cappella -tyylinen musisointi on omiaan herättämään lauluja henkiin aivan uudella tavalla.

– Olemme saaneet palautetta, että jokin kappale ei ole miellyttänyt kuulijaa alkuperäisenä versiona mutta meidän esitystapamme riisuttua kappaleen vain ääniksi, se onkin herännyt eloon uudella tavalla, kuvailee Tuukka.

Club For Five on ryhmä, joka rakastaa laulaa niin klassista kuin heviäkin saaden jokaisen esittämänsä laulun kuulostamaan luontevalta ja omaleimaiselta. Yhtye on tunnettu myös virtuoosimaisesta tavastaan improvisoida lauluja yleisön antamista aiheista tehden sen jopa yleisön päättämässä tyylilajissa.

#pyynikkiilmio #clubforfive #pyynikinkesateatteri

su 4.8.2019 - Steve ’n’ Seagulls

Pyynikki-ilmiö ylpeänä esittää:
STEVE ‘N’ SEAGULLS
Pyynikin kesäteatteri
Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere
Ovet klo 18.30
Show klo 19.30–21.30 (sis. väliaika)
Ennakkoliput myy Lippupiste:
29,50 euroa (sis. palvelumaksu)
Liput ovelta:
30,00 euroa

OSTA LIPUT!

Lisätietoja

Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi ja bluegrass-lähettilääksi tituleerattu Steve ’n’ Seagulls saapuu Pyynikille jo kolmannen kerran! Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista hard rock- ja metallikappaleista sekä listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää – ja pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus tempaa kuulijansa riehakkaaseen saluunatunnelmaan. Kyse ei ole kuitenkaan rivitanssitalkoista; riittää, että kämmenet ovat kohti mäntyä ja heinähatuissa humisee.

– Pyynikillä olemme vierailleet jo kahtena edellisenä kesänä ja mukavahan sinne on jälleen tulla. Keikkapaikkana kesäteatteri ei ole ihan tavallisimmasta päästä, joten se on erittäin mukavaa vaihtelua ja tunnelma on ollut aina hyvä! Satoi tai paistoi, niin luvassa on rapsakat iltamat hienossa miljöössä, iloitsee yhtyeen laulaja, balalaikkaa, mandoliinia ja akustista kitaraa soittava Tomi ”Remmel” Tajakka.

Steve ’n’ Seagulls tuli tunnetuksi kesällä 2014 YouTubessa julkaisemillaan videoilla. Erityisen suosittu oli yhtyeen versio AC/DC:n ”Thunderstruck”-kappaleesta, jota oli marraskuuhun 2018 mennessä katsottu yli 73 miljoonaa kertaa.

Yhtyeen esikoisalbumi Farm Machine ilmestyi Spinefarm Recordsin kautta 8.5.2015. Vuoden 2015 aikana yhtye esiintyi kotimaansa lisäksi muun muassa Englannissa ja Yhdysvalloissa sekä Ruotsin Sweden Rock- ja Saksan Wacken Open Air -festivaaleilla. Yhtye nousi listaykköseksi Billboardin Bluegrass-listalla Yhdysvalloissa 21.9.2016. Listaykköseksi nousseella levyllä Brothers in Farms on versiot muun muassa Iron Maidenin kappaleesta ”Aces High”, Guns ‘n’ Rosesin kappaleesta ”November Rain” ja Metallican kappaleesta ”Sad but True”. 

Tuotanto: Ilmiö-tuotanto Oy ja Piikkikasvi & Sahara Oy

#pyynikkiilmio #pyynikinkesateatteri #stevenseagulls

PERUTTU: Su 21.7.2019 - Jean S.

Ikäviä uutisia:
Jean S. keikka 21.7. Pyynikin kesäteatterissa on valitettavasti peruuntunut tuotannollisista syistä. Voitte hakea lippurahojen palautusta osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/.

Täyden palvelun myyntipisteestä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen.
Lisätiedot: www.lippu.fi/palautus

———————–