Pyynikki-ilmiö ylpeänä esittää:

Ismo Leikola – Hyvät naiset ja herrat (loppuunmyyty)

16.7.2017

Pyynikin kesäteatteri
Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere

Kevät puskee jo vauhdilla kohti kesää ja on aika julkaista Ismo Leikolan kesäkiertue. Los Angelesissa asuva oivallusten mestari odottaa jo kotimaahansa saapumista. Elo maailman viihdepääkaupungissa on yltynyt työrintamalla kiireiseksi ja ahkera keikkailu ja uran luominen saavat kaivatun hengähdystauon Suomessa – jos nyt tiukkaa kiertuetahtia voi hengähdystauoksi kutsua.
– Kulunut talvi oli rankka, mutta hedelmällinen. Tekeminen nousi ihan uudelle tasolle sopivan edustuksen löytämisen myötä. Olen alkanut taas sopeutua uusiin kuvioihin ja oppinut valtavasti uutta. Työn alla on ensimmäinen englanninkielinen julkaisu, eli ”comedy special”, ja TV-puolellakin on projekti vireillä.
Kesällä Ismo tulee kuitenkin käymään Suomessa. Kiertue kattaa Suomen kauneimmat kesäpaikat konserttisaleista tanssilavoihin. Pyynikin kesäteatterilla päästään nauttimaan viime syksynä ensi-iltansa saaneesta Hyvät Naiset ja Herrat – show’sta, jossa Ismo tarjoilee tuoreimmat Amerikan maan tuliaiset ja terävät havaintonsa elämästä ja ihmisyydestä. Leikolan käsittelyssä “nauru vapauttaa” pitää kirjaimellisesti paikkansa. Liput ovat tunnetusti loppuneet kesken, joten kannattaa olla pikapikaa liikkeellä varausten kera. Tarkoittaa siis nyt. Tervetuloa!
Ovet klo 18.00
Esitys klo 19.00
Kesto 2 tuntia sis. väliaika
Tilaisuus on K-15
Ennakkolipunmyynti alkaa 10.4.2017 klo 12.00 osoitteessa:

lippu.fi

Liput alkaen 28,50 euroa (sis. palvelumaksu)
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet alkaen 25,50 euroa (sis. palvelumaksu)
Tapahtuman järjestää Ilmiö-tuotanto Oy ja Tuota niin tuotanto Oy
www.ismoleikola.com
#pyynikkiilmiö
#ismoleikola

Pyynikki-ilmiö ylpeänä esittää:

Ismo Alanko – Yksin (loppuunmyyty)

30.7.2017
Pyynikin kesäteatteri
Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere
“Olen jo kauan odottanut tilaisuutta keskittyä täysipainoisesti soolokeikkojen tekemiseen. Vaikka edellisestä varsinaisesta Ismo Alanko Yksin-kiertueesta onkin vierähtänyt vaatimattomat 22 vuotta, olen säännöllisen epäsäännöllisesti pitänyt yllä yksin esiintymisen jaloa perinnettä.
Soolokeikat edustavat jonkinlaista nykyaikaista runonlaulantaa: laulut soivat sellaisina kuin ne ovat syntyneet, ja riisutuissa versioissa tekstit nousevat väkevästi esiin. Kun lavalla ovat vain laulaja ja hänen laulunsa, olemme olennaisen äärellä.” –Ismo Alanko
Ovet klo 19.00
Esitys klo 20.00
Kesto 2 tuntia (ei väliaikaa)
Ennakkolipunmyynti alkaa 10.4.2017 klo 12.00 osoitteessa:

 

lippu.fi

Liput alkaen 25,50 euroa (sis. palvelumaksu)
Tapahtuman järjestää Ilmiö-tuotanto Oy
#pyynikkiilmiö

Pyynikki-ilmiö ylpeänä esittää:

Steve ‘n’ Seagulls

6.8.2017
Pyynikin kesäteatteri
Jalkasaarentie 3, 33230 Tampere
Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi tituleerattu bändi pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää.
Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus tempaa kuulijansa riehakkaaseen saluunatunnelmaan. Kyse ei ole kuitenkaan rivitanssitalkoista; riittää että kämmenet ovat kohti mäntyä ja heinähatuissa humisee. Niin Jenkeissä, Euroopassa kuin Etelä-Amerikassa tehdyt lukuisat kiertueet ovat osoittaneet, että yhtye on kasvanut kauas hetkellistä huumori-ilmiöstä.
Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus sekä soittajien virtuoosimainen useiden instrumenttien käsittely tempaavat kuulijansa mukaan ennen kokemattomalle musiikkimatkalle, jossa raskaan rockin klassikot saavat arvoisensa käsittelyn ja oivaltavat sovitukset tekevät noista kappaleista jälleen tuoreita.
Ovet klo 18.00
Esitys klo 19.00
Kesto 2 tuntia, sis. väliaika
Ennakkolipunmyynti alkaa 10.4.2017 klo 12.00 osoitteessa:

lippu.fi

Liput alkaen 29,00 euroa (sis. palvelumaksu)
Tapahtuman järjestää Ilmiö-tuotanto Oy ja Piikkikasvi Agency & Sahara
www.stevenseagulls.com
#pyynikkiilmiö
#stevenseagulls