PALVELIJA – Martti Suosalo
Suomen suosituimpiin näyttelijöihin jo vuosikymmenien ajan lukeutunut Martti Suosalo tulkitsee Kari Hotakaisen ”Palvelija”-tekstin Karkkilasalissa 9.9.2017! Edellinen esitys Karkkilasalissa myytiin loppuun muutamassa viikossa, joten suuren kysynnän vuoksi esitys saapuu Karkkilaan uudemman kerran. Liput myy Karkkilan Aito Kulta ja Lippupiste.

Palvelija on Kari Hotakaisen uusi, Helsingin Kaupunginteatterille kirjoittama monologinäytelmä. Näytelmä tarkastelee palvelijuutta – onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne. Palvelija kertoo rikosylikomisario Arto Jylhämöstä, joka tulee Karkkilasaliin pitämään seminaariluennon aiheesta ”Ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta”. Rikoskomisarion lisäksi näytelmässä tavataan kavalkadi palvelualan ammattilaisia kätilöstä ja papista mielenterveyshoitajaan ja parturikampaajaan.
Kaikissa elämän vaiheissa tapaamme palveluammatissa toimivia ihmisiä, ensirääkäisyn todistavasta kätilöstä aina haudankaivajaan. Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää, missä kulkee raja kun palvelijan mitta tulee täyteen?

Palvelijan rooliin ui monitaituri Martti Suosalo, joka paitsi esittää näytelmän kaikki roolit, myös ohjaa esityksen.

Ennakkoliput alk. 30 euroa
Lippuja myy Karkkilan Aito Kulta ja Lippu.fi

Aika la 9.9.2017
Ovet klo 17.30
Esitys klo 18.00
Kesto 2 tuntia (sis. väliaika)
Paikka: Karkkilasali, Anttilankatu 2-4, Karkkila

PALVELIJA
Ohjaus Martti Suosalo ja Raila Leppäkoski
Visuaalinen suunnittelu Max Wikström
Äänisuunnittelu ja musiikki Jussi Kärkkäinen
Rooleissa Martti Suosalo